Bengelmedia MoveS!

MOVES ARENA6

Afgelopen zaterdag 9 juli is de Amsterdam ArenA in beweging gekomen voor een multiple sclerose- (MS) vrije wereld tijdens het grootste Nederlandse evenement ooit in de strijd tegen MS, “ ARENA MOVES”.

De meer dan 1.000 traplopers, bootcampers en bezoekers haalden tijdens deze ‘Ultimate Summer Workout’ ruim € 157.000 aan fundraising op om de afronding van het multiple sclerose-Expertisecentrum Cognitie van het VUmc MS Centrum Amsterdam mogelijk te maken. Een sportieve dag vol entertainment ‒ onder begeleiding van dj’s en artiesten zoals Gregor Salto, Julian Jordan en Manuel & Geza ‒ De dag werd gepresenteerd door Vivienne van den Assem en Ruud de Wild.

 

Bengelmedia en ons PR-bureau PRESSURE waren met een team aanwezig om de pers, BN’ers en artiesten te begeleiden. BN’ers Anna Drijver, Benja Bruijning, Marly van der Velden, Holly Mae Brood, Marlijn Weerdenburg en Carolien Spoor bestormden de trappen van de ArenA met hun eigen team en zorgden daarmee voor een flinke boost in naamsbekendheid. Met een item in Hart van Nederland en Shownieuws, live op de radio bij RTV NH en online op Telegraaf.nl en Parool was de dag ook publicitair een groot succes! Wij hopen hiermee MoveS een stevig MOVES ARENA7platform te hebben gegeven om volgend jaar een nog betere 2e editie neer te zetten!

 

Mis niks

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Dan sturen we je 4x per jaar ons nieuwste werk en gaafste cases.

Mis niks

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Dan sturen we je 4x per jaar ons nieuwste werk en gaafste cases