Bengelmedia aan de slag voor European Credit Partners

European Credit Partners (ECP) verzorgt financiering van MKB-bedrijven. Ze noemen dit ‘vermogen om te groeien’. Marketingbureau Bengelmedia gaat in samenwerking met het team van ECP de volledige marketing verzorgen. Om zo ook ECP te laten groeien.

European Credit Partners is een Nederlands bedrijf dat ondernemers door middel van Asset Based Financiering vermogen geeft om te groeien. Asset Based Financiering betekent financiering op basis van debiteuren, voorraden en/of bedrijfsmiddelen. ECP onderscheidt zich van andere zakelijke financiers doordat het meer is dan een geldschieter. ECP gaat met zijn klanten een commitment aan om hen te ondersteunen waar ze kunnen. Met financiering maar ook met advies over allerlei andere zaken die een onderneming helpen om die stap naar groei te maken. Whatever it takes!

Zo staat Bengelmedia ook in deze samenwerking. Wij gaan voor ECP de volledige marketing verzorgen. Dit betekent dat we starten met het ontwikkelen van een nieuwe positionering en een communicatieconcept uitwerken. Dat concept rollen we uit op onder andere een nieuwe website, in video’s en een magazine. Ook schrijven we een marketingplan met als doel de bekendheid van ECP en kennis over hun diensten onder de verschillende doelgroepen te vergroten. We zullen alle media-inkoop verzorgen en in onze studio het campagnemateriaal ontwerpen. Ook de online campagnes nemen we voor onze rekening.

 

Een mooi en uitdagend project waar we als fullservice-marketingbureau alle aanwezige disciplines op los kunnen laten! Welke disciplines dat zijn? Lees er hier meer over.

 

Ook interesse in onze diensten?

neem contact op

Mis niks

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Dan sturen we je 4x per jaar ons nieuwste werk en gaafste cases.

Mis niks

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Dan sturen we je 4x per jaar ons nieuwste werk en gaafste cases