Baume et Mercier evenement

Baumemercier27 februari betephotography 72Op maandag 27 februari vond de allereerste editie plaats van het young professional event georganiseerd door horlogemerk Baume et Mercier. De doelstelling van Baume et Mercier was om met dit evenement de doelgroep te verjongen en hen te binden aan het merk door een verrassende avond met passende partners zoals LaDress en Sennheiser.

Creatieve invulling

Bengelmedia is gevraagd door Baume et Mercier om mee te denken over de creatieve invulling van deze avond. Om de doelgroep zolang mogelijk te boeien in de ruimte van Baume et Mercier maakten we pop-up performances onderdeel van het decor. Dichter Justin Samgar droeg een gedicht voor dat hij speciaal voor dit evenement schreef, een ballerina versierde de ruimte met haar sierlijke dansmoves. Om het af te maken ontwikkelden we een mooi en stijlvol slimframe dat paste bij de communicatie van het merk.

 

De gasten werden verwelkomd met een customized photobooth waar gretig gebruik van werd gemaakt en waarvan de foto’s druk werden gedeeld op social media. De catering maakte het helemaal af! Een resultaat waar we trots op mogen zijn.

 

Heb je een vraag naar aanleiding van dit bericht?

 

Neem contact met ons op

 

Mis niks

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Dan sturen we je 4x per jaar ons nieuwste werk en gaafste cases.

Mis niks

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Dan sturen we je 4x per jaar ons nieuwste werk en gaafste cases