Accountmanager

Bengelmedia is tien jaar geleden gestart als klein marketingbureau in Amsterdam. We hebben in de afgelopen jaren een flinke groei doorgemaakt en zijn nu weer op zoek naar een nieuwe Bengel. Wij ondersteunen onze klanten met commerciële fullservice-marketing. Het behalen van de commerciële doelstellingen van onze klanten is ons belangrijkste uitgangspunt. We beheersen veel marketingdisciplines en combineren marketingkennis met creatie en productie in onze eigen studio.

We zijn op zoek naar een:

Ervaren Accountmanager met marketing skills

120618 Bengelmedia Vacatures 2Ben jij dit?

Je bent één van de contactpersonen van Bengelmedia richting onze klanten. Je belangrijkste verantwoordelijkheid is om de marketingdoelstellingen van deze klanten te behalen. Dat betekent dat je niet alleen met klanten aan tafel zit om opdrachten voor Bengelmedia binnen te halen maar meedenkt over strategie, marketingcampagnes, planning en inhoud. Je bent en blijft intern en extern verantwoordelijk voor zowel de account als de projecten die we voor klanten doen.

 

Ben jij dit niet?

Dus ben je een salestijger zonder marketinginhoud…. dan ben je niet onze man/vrouw. Tuurlijk snap je dat we er commercieel belang bij hebben dat we nieuwe accounts binnenhalen en dat we huidige accounts uitbreiden, maar niet ten koste van alles en alleen als dat in ons ontwikkelingsplan past.

Wij zijn:

We zijn een multidisciplinair bureau, wat betekent dat we de uitwerking van projecten intern ontwikkelen. Dat geeft je buitengewoon veel controle over het inhoudelijk proces en je input daarin is dan ook belangrijk. We gooien niks over de schutting naar de volgende discipline en je begrijpt hoe je projecten intern zo rendabel mogelijk managet en je balanceert zonder moeite de planning van de klant met onze interne planning.

 

Wij zoeken:

Je bent naast een geboren accountmanager en marketeer, daadkrachtig, zelfstandig en een volwaardige gesprekspartner die uitdagingen aangaat in plaats van deze uit de weg gaat. Je weet op authentieke en resultaatgerichte wijze op verschillende hiërarchische niveaus te communiceren en je vindt het mooi om samen met de klant en het team een campagne tot een groot succes te maken.

Je bent gewend te werken binnen vaste structuren en teams en jouw werkwijze is te omschrijven als gestructureerd, gedisciplineerd, commercieel overtuigend en je beschikt over een goed ontwikkeld analytisch en cijfermatig inzicht. Bengelmedia is een creatief marketingbureau en daarbij horen creatieve marketing ideeën: we verwachten een actieve deelname tijdens brainstormsessies.

We zijn dus op zoek naar het schaap met 5 poten en zijn niet bang om veel te vragen: je bent flexibel, sociaal, doelgericht, stressbestendig, hands on. Je staat sterk in je schoenen, bent ambitieus, klantgericht, assertief, kritisch en secuur en voelt je verantwoordelijk voor je eigen succes en het succes van het team.

Wat je gaat doen:

• Zelfstandig beheren en uitbouwen van bestaande accounts en het binnenhalen van nieuwe accounts
• Ontwikkelen van verschillende marketingacties, offertes, projectplannen en zorgen voor de juiste partners
• Projectmanagement aan account kant en coördinatie met traffic en studio
• Adviseren van klanten op het gebied van marketing (producten)
• Intern zorgen dat de afspraken die gemaakt worden ook worden nagekomen

 

Wat je tot nu toe hebt gedaan:

• Je beschikt over HBO werk- en denkniveau
• Je hebt minimaal 2 – 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie in de reclame- /marketing- / pr- /mediabranche
• Je hebt aantoonbare marketingkennis/ervaring
• Je hebt uitstekende kennis van MS Word/Excel/Outlook
• Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal vloeiend in spraak en geschrift

 

Wat wij bieden:

• Marktconforme arbeidsvoorwaarden
• Jong, flexibel, informeel team
• Uitdagende, brede klantenportfolio
• Dienstverband van 40 uur in 5 dagen
• Veel vrijheid om mee te kijken in alle disciplines en ruimte voor zelfontwikkeling

Reageren:

Graag ontvangen we jouw CV en motivatiebrief voor 12 januari 2020 per mail via vacature@bengelmedia.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

 

 

Mis niks

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Dan sturen we je 4x per jaar ons nieuwste werk en gaafste cases.

Mis niks

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Dan sturen we je 4x per jaar ons nieuwste werk en gaafste cases