Bengelmedia helpt bij opzetten Stichting VHTS

Stichting Turkije marketingbureau

In februari zijn Turkije en Syrië meerdere keren getroffen door zware aardbevingen. Duizenden gebouwen zijn ingestort en complete woonwijken bestaan niet meer. De behoefte aan hulp is groot. Enkele Noord-Hollandse ondernemers wilden helpen enin een korte tijd een stichting oprichten. Maar er was nog helemaal niks. Ze klopten bij Bengelmedia aan voor hulp.

‘Stichting Vervoer Hulpgoederen Turkije – Syrië’ (stichting VHTS) is een initiatief vanuit enkele Noord-Hollandse ondernemers met expertise in transport en logistiek. Met hun netwerk zorgen zij ervoor dat de juiste hulpmiddelen op het juiste moment op de juiste locatie aankomen. Om ervoor te zorgen dat dit zorgvuldig verloopt staat de stichting direct in contact met Disaster and Emergency Fund (AFAD), de grootste Turkse hulporganisatie vanuit de overheid.

Toen we werden gevraagd om te helpen bij de marketing en pr van de stichting hebben we geen moment getwijfeld om onze kennis en netwerk in te zetten. Dit hebben we onder meer gedaan bij de visualisatie van de stichting. Zo hebben we het logo en de website ontworpen en gebouwd. Waarbij het van belang was dat deze betrouwbaarheid en professionaliteit uitstralen, zodat donateurs met een gerust hart kunnen doneren. De stichting moest zo snel mogelijk opgezet worden, dus we hebben snel geschakeld en binnen twee dagen stond de website online. Daarnaast hebben we met ons pr-bureau PRESSURE ook de nodige persactiviteiten uitgevoerd, zoals het schrijven en uitsturen van het persbericht en het één op één opvolgen van verschillende media. Hier zijn zowel print, online als televisie mee bereikt.

De website bekijken of een bijdrage leveren?

Stichtingvhts.nl

Mis niks

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Dan sturen we je 4x per jaar ons nieuwste werk en gaafste cases.

Mis niks

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Dan sturen we je 4x per jaar ons nieuwste werk en gaafste cases