NIEUWS! Communicatieconcept Mensen met een Missie

{gallery}full service marketing mensen met een missie intro{/gallery}Marketingbureau Bengelmedia heeft voor Mensen met een Missie een nieuw communicatieconcept ontwikkeld. Dit concept is de leidraad in de communicatie met de doelgroep van Mensen met een Missie. Het primaire doel is het verhogen van de naamsbekendheid.

Belangrijk bij de ontwikkeling van het communicatieconcept was dat Mensen met een Missie niet alleen optreedt als zender maar juist zorgt voor de verbinding tussen de projecten en de donateurs. De donateurs wensen transparantie en interactie, ze willen echt betrokken worden bij de projecten. Zij sponsoren niet de missie maar de resultaten van deze missie. Doordat mensen in verschillende werelden dezelfde missie hebben heeft Bengelmedia onderstaand concept ontwikkeld.

Communicatieconcept mensen met een missie

Naast de ontwikkeling van dit communicatieconcept zorgt marketingbureau Bengelmedia ook voor de uitrol van het communicatieconcept. Verschillende marketing onderdelen worden ingezet gericht op de doelgroep van Mensen met een Missie.

Interne introductie

Alle medewerkers van Mensen met een Missie waren betrokken bij de interne introductie. De gedachte achter het concept is middels een uitgebreide presentatie aan de medewerkers toegelicht. Na de presentatie zijn de medewerkers zelf aan de slag gegaan. Op de spiegels tekende de ene medewerker een gezicht met daarbij een boodschap terwijl de andere medewerker de spiegel vasthield; 2 mensen, 1 missie!

Fondsenwerving

Het nieuwe communicatieconcept vormt de leidraad voor de fondsenwerving. Marketingbureau Bengelmedia zet verschillende onderdelen van actiemarketing in om de doelgroep binnen korte tijd te bereiken.

Mediaplan

Naast de uitwerking van het communicatieconcept heeft Bengelmedia als marketingbureau het mediaplan uitgewerkt. Offline- en online marketing worden ingezet bij de uitrol van het concept. De marketingcampagne wordt gericht ingezet op de doelgroep van Mensen met een Missie. De marketingcampagne begint in september en loopt tot en met het einde van dit jaar.

Mis niks

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Dan sturen we je 4x per jaar ons nieuwste werk en gaafste cases.

Mis niks

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Dan sturen we je 4x per jaar ons nieuwste werk en gaafste cases