BM logo 2018 Tekengebied 1

Werkwijze

werkwijze BM

Bengelmedia is het marketingbureau waar alle creatieve disciplines die tot het succes van een campagne leiden leiden elkaar bij elkaar komen. Wij bedenken de gehele campagne en voeren deze ook uit. Bij de totstandkoming van de campagne worden een aantal stappen doorlopen. Onderstaand worden deze stappen beschreven.

Het resultaat dat een bedrijf wil bereiken staat bij ons voorop, dit legt dus de basis voor het succes van de marketingcampagne . Voor de start van een goede campagne beginnen wij altijd met een brainstormsessie. De basis voor deze brainstorm zijn de doelstellingen die het bedrijf wil bereiken en de doelgroep die zij willen aanspreken met deze campagne. Op basis van deze brainstormsessie wordt een uniek communicatieconcept opgesteld dat volledig aansluit bij de doelstellingen en doelgroep. Dit communicatieconcept is de basis voor alle uitingen van de campagne. We zorgen er ook voor dat de marketingstrategie die wij uitstippelen voor u, nauw aansluit bij uw bedrijfsstrategie. Daarna wordt er een jaarplanning en mediaplanning opgesteld. Zodra deze planning definitief is, gaat het project over in de uitvoering, dit wordt verzorgd in de creatieve studio van Bengelmedia. Na de uitvoering gaat de campagne uiteraard levend, ook nemen we op dit moment de evaluatie uit handen, houden wij onze klanten graag op de hoogte van de vorderingen. Het traject kan natuurlijk per klant verschillen.

De gehele marketingcampagne kan aan de specialisten van marketingbureau Bengelmedia worden overgelaten. Wij zorgen voor een succesvolle marketingcampagne !

Neem contact met ons op

Maak kennis met een deel van ons team