bengelmedia

WEBSITES

Website ontwikkelingWij vinden dat een goede website onmisbaar is voor elk bedrijf. Van website tot webwinkel, marketingbureau Bengelmedia heeft ervaring op elk vlak en verzorgt de ontwikkeling van elke website. We ontwerpen het design op basis van de sitemap, natuurlijk in goed overleg met de klant. Maar niet alleen het design, ook de techniek en de communicatiemogelijkheden op lange termijn verzorgen wij. Een website is namelijk nooit af!

 

Websiteontwikkeling die past bij jouw doelstelling

Website of webwinkel, we baseren ons ontwerp altijd op basis van de doelstelling van de klant. Alles wordt in onze eigen studio in Amsterdam ontwikkeld en gehost. We maken hierbij gebruik van CMS Joomla. Alle websites van Bengelmedia worden in dit programma gebouwd. We zorgen ervoor dat websites goed te onderhouden zijn en geven de klant zelf de mogelijkheid om artikelen te plaatsen.

 

Goede vindbaarheid door juiste content

We denken altijd mee over de structuur van de website en geven uitgebreid advies. Een website is de spin in het web in de communicatie van een organisatie. Daarom houden we ook rekening met de vindbaarheid in zoekmachines zoals Google. Een goede vindbaarheid verhoogt traffic naar de website. Tijdens het ontwikkelen van de website kijken wij naast design en de techniek, ook naar de inhoud. Zo ontstaat de optimale website voor de klant!

 

Benieuwd hoe wij jouw website zouden bouwen/aanpassen?

 

Neem contact met ons op


Bekijk onze andere diensten

 

 

Bekijk cases:

 

 

Stijlvolle website voor iL project - defining working spaces

View the embedded image gallery online at:
https://bengelmedia.nl/nl/diensten/websites#sigProId4dac602a6f

Klant: iL project
Vraag: Ontwikkel een website die duidelijk de werkwijze van iL project weergeeft. Het design moet potentiele klanten aanspreken, activeren én inspireren op het gebied van kantoorinrichtingen.
Aanpak: Om aan deze wensen te voldoen hebben we 3 verschillende designs ontwikkeld, elk met een eigen karakter en look-and-feel. Na de designpresentatie en definitieve keuze is de website verder ontwikkeld.
Resultaat:

 

Een website die inspireert! Met veel ruimte voor beeld en video in de website, komen de projecten van iL project duidelijk naar voren en worden potentiele klanten nieuwsgierig gemaakt naar de designs van iL.

 

Nieuwsgierig?

Lees meer...

Een online ‘ontmoetingsplek’ voor sporters en sport aanbieders

View the embedded image gallery online at:
https://bengelmedia.nl/nl/diensten/websites#sigProIdd746099a5a

Klant: SportID Nieuwegein
Vraag:

Ontwikkel voor diverse leeftijdscategorieën een online platform waarop alle sportactiviteiten en evenementen in Nieuwegein zijn terug te vinden.

 

Aanpak: Allereerst hebben we alle activiteiten en evenementen in Nieuwegein in kaart gebracht. Vervolgens hebben we vastgesteld welke onderdelen in de site terug moesten komen. Op basis daarvan zijn we gaan bouwen.
Resultaat:

 

De website is enthousiast ontvangen. Bezoekers kunnen via duidelijke filteropties zoeken op leeftijd, activiteit en wijk. Via online formulieren kunnen ze zich direct inschrijven voor activiteiten.

 

 

Nieuwsgierig?

Lees meer...

Een frisse en dynamische website voor Bakx Foods

View the embedded image gallery online at:
https://bengelmedia.nl/nl/diensten/websites#sigProId18ca4b1a05

Klant: Bakx Foods
Vraag: Ontwikkel een nieuwe dynamische website die beter past bij de nieuwe strategie van Bakx. Hierbij is er veel ruimte gecreëerd voor beeld en staan het assortiment en de nieuwe productlijnen centraal.
Aanpak:

Vanuit het communicatieconcept hebben we de lijn die hebben we ingezet met de vormgeving, naadloos doorvertaald in het ontwerp en de opzet van de nieuwe website.

 

Resultaat:

 

De website is vernieuwend, modern en interactief. Een frisse eigentijdse website met aantrekkelijke productfotografie, waarmee Bakx Foods een voorloper is in de markt.

 

 

 

Nieuwsgierig?

Lees meer...