bengelmedia

VORMGEVING

huisstijlontwikkeling Vormgeving zorgt ervoor dat een huisstijl past bij de identiteit van jouw bedrijf. Marketingbureau Bengelmedia verzorgt geheel de huisstijlontwikkeling voor bedrijven en zorgt ervoor dat een huisstijl past bij de identiteit van jouw bedrijf. Wij verzorgen alles op het gebied van vormgeving. Denk hierbij aan het maken van een visitekaartje, het opmaken van een advertentie, het ontwerpen van een TV commercial of het ontwerpen van een complete website.

 

Vormgeving in eigen DTP studio

Dit alles produceren we in onze eigen DTP studio in Amsterdam. Samen kijken we naar welke mogelijkheden het beste aansluiten op de doelstelling en bij de doelgroep van de klant. Natuurlijk kunnen we ook bestaande huisstijlen aanpassen! We ontwikkelen dan geen compleet nieuwe huisstijl, maar frissen de bestaande huisstijl op.

 

Benieuwd wat wij voor jouw vormgeving kunnen betekenen?

 

Neem contact met ons op


Bekijk onze andere diensten

 

 

Bekijk cases:

 

Be a Hero, Need a Hero

View the embedded image gallery online at:
https://bengelmedia.nl/nl/diensten/vormgeving#sigProIdd1b9070ab4

Klant: Hospitality Heroes, een horeca uitzendbureau dat staat voor 100% gastvrijheid.
Vraag:

Ontwikkel en implementeer een positionering en communicatieconcept voor Hospitality Heroes met behoud van het logo en huisstijl kleuren. Het communicatieconcept dient de verschillende doelgroepen, dus zowel klanten als uitzendkrachten, aan te spreken. Het concept dient schaalbaar te zijn en mag opvallend zijn in de bestaande horeca uitzendbranche.

Aanpak:

Bengelmedia is gestart met een uitgebreide brainstorm om vanuit daar een positionering uit te schrijven. In de positionering schrijven we uit wat de USP's, de kernwaarden en het onderscheidend vermogen ten opzichte van de concurrentie is van Hospitality Heroes. De positionering is vervolgens omgezet in een creatief communicatieconcept. Het communicatieconcept is de blauwdruk voor alle toekomstige communicatie uitingen zoals de website, huisstijl, POS materiaal, posters, advertenties en online uitingen.

Resultaat:

 

Bengelmedia en Hospitality Heroes zijn samen zeer trots op het resultaat. Er staat een stevig merk en de campagnes met het nieuwe communicatieconcept resulteren in nieuwe klanten en een grote aanwas van uitzendkrachten.

 
Nieuwsgierig?

Lees meer...

Zwitserland Toerisme Zomerlancering

View the embedded image gallery online at:
https://bengelmedia.nl/nl/diensten/vormgeving#sigProId4e018a6b50

Klant: Zwitserland Toerisme
Vraag:

Ontwikkel een creatieve uitnodiging voor de workshops op 18 en 20 april ten behoeve van de Zomerlancering ‘De natuur wil je terug’. De uitnodigingen dienen vernieuwend en anders dan anderen te zijn, zodat de doelgroep kiest voor de workshops van Zwitserland Toerisme in plaats van een ander toerismebureau.

Aanpak:

Op basis van de huisstijl, het beschikbare beeldmateriaal en de aangeleverde teksten hebben we een tweetal creatieve uitnodigingen ontwikkeld die passen bij de vraag van Zwitserland Toerisme.

Resultaat:

 

Voor de workshop op 18 april hebben we een 5-Card uitklap uitnodiging ontwikkeld en voor de workshop op 20 april hebben we een doordraaikaart ontwikkeld waarin we heel veel beeldmateriaal hebben kunnen weergeven. Zwitserland Toerisme was dusdanig tevreden dat ze nog meer opdrachten bij Bengelmedia hebben neergelegd.

 
Nieuwsgierig?

Lees meer...

Directing Data, een krachtige boodschap!

View the embedded image gallery online at:
https://bengelmedia.nl/nl/diensten/vormgeving#sigProIdf2510d5711

Klant: DataDogs
Vraag: Ontwikkel een communicatieconcept waarin het onderscheidend vermogen duidelijk wordt
Aanpak:

Aan de hand van een interne analyse hebben we het onderscheidend vermogen van DataDogs geformuleerd en omgezet in een pakkende beeldtaal.

 

Resultaat:

 

DataDogs – Directing Data verwoordt kort maar krachtig waar het bedrijf voor staat: het op topniveau dirigeren van complexe datamigratie processen. Een sterk beeld ondersteunt deze boodschap.

 


Nieuwsgierig?

Lees meer...

The proof of the pudding is in the eating…

View the embedded image gallery online at:
https://bengelmedia.nl/nl/diensten/vormgeving#sigProId05def907c7

Klant: Bakx Foods
Vraag: Ontwikkel nieuwe product concepten voor 3 lijnen van Bakx Foods. Vertaal deze concepten door naar een nieuwe website voor Bakx.
Aanpak: Om de juiste online propositie voor Bakx Foods en haar 3 concepten te creëren hebben we eerst een communicatieconcept ontwikkeld. Deze is vervolgens geïntegreerd in alle online uitingen van Bakx Foods.
Resultaat:

 

Een online zichtbaarheid die past bij de identiteit van Bakx Foods en die de nieuwe concepten de juiste uitstraling geeft!

 

 

 


Nieuwsgierig?

Lees meer...