bengelmedia

PR

PRESSURE PR bureauBengelmedia biedt PR al jaren aan als onderdeel van de marketingmix. En met succes! Wij vonden het moment nu daar om er meer specialistisch naar te kijken. Bengelmedia heeft daarom PR bureau PRESSURE opgericht. PR vraagt nu eenmaal een andere insteek dan puur commerciële marketing. PRESSURE wil het beste uit de commerciële marketing combineren met een merkgerichte aanpak.

 

PR op de manier van PRESSURE

Wat PR bureau PRESSURE anders maakt dan andere PR bureaus? Wij kijken resultaatgericht naar de inzet van PR en checken vooraf of de plannen die wij presenteren haalbaar zijn. Zowel binnen de financiële kaders als de mate waarin de plannen praktisch uitvoerbaar zijn We hebben frisse ideeën die worden geboren met maar 1 reden: commercieel resultaat behalen! We kiezen daarbij nooit de gemakkelijkste weg van een standaard oplossing, maar bekijken per keer welke services nodig zijn om de doelgroep te raken en te betrekken.

 

Al onze PR plannen zijn op maat gemaakt en passen bij de doelstellingen, doelgroep en strategie van de klant. Verrassende combinaties van creatieve PR (joint promotions, guerilla marketing, de inzet van influencers) met een duidelijke exposure strategie (online & offline placements, persreizen, redactiebezoeken en evenementen) zorgen voor een optimaal rendement.

 

Benieuwd naar hoe PRESSURE jouw merk meer exposure kan geven?

Bekijk onze diensten!

 

In beweging voor een MS-vrije wereld!

View the embedded image gallery online at:
https://bengelmedia.nl/nl/diensten/pr#sigProIdadcf208b08

Klant: MoveS
Vraag: Ontwikkel een campagne waarmee het nieuwe evenement ArenA MoveS op de kaart wordt gezet en zoveel mogelijk mensen in beweging komen voor een MS-vrije wereld
Aanpak: Voor MoveS hebben we het concept rondom ArenA MoveS ontwikkeld en ondersteund bij de programmering op de dag. Daarnaast hebben we een effectieve PR strategie ontwikkeld en uitgevoerd.
Resultaat:

 

Een eerste editie met meer dan 1.000 deelnemers en €160.000 aan opbrengsten legde de basis voor een nóg succesvollere editie in 2017.

 

Nieuwsgierig?

Lees meer...

Communiceren met de doelgroep

View the embedded image gallery online at:
https://bengelmedia.nl/nl/diensten/pr#sigProId46281d194d

Klant: LAUFEN Benelux
Vraag:

Ontwikkel een PR strategie waarmee we de consument rechtstreeks kunnen bereiken.

 

 

Aanpak:

Aan de hand van een PR kalender hebben we een strategie ontwikkeld, waarin we het verhaal van LAUFEN vertellen door middel van diverse, vooraf bepaalde, communicatie momenten.

Resultaat:

 

LAUFEN communiceert nu één op één met de doelgroep. Het verhaal van LAUFEN komt rechtstreeks binnen bij de consument.

 

 

Nieuwsgierig?

Lees meer...

PR als fundraising tool

View the embedded image gallery online at:
https://bengelmedia.nl/nl/diensten/pr#sigProIdd331c9c356

Klant: Mission Summit
Vraag:

Ontwikkel een PR-strategie waarin de strijd tegen MS onder de aandacht wordt gebracht.

 

 

Aanpak: Een communicatie strategie en storyline ontwikkelen gericht op de 3 pijlers: aandacht vragen voor MS, geld inzamelen voor Stichting Mission Summit en mensen inspireren om zelf in actie te komen.
Resultaat:

 

Aandacht voor MS en Mission Summit in nationale en regionale media. Vergroten van het bereik door samenwerking met BN’ers en bloggers.

 

Nieuwsgierig?

Lees meer...