bengelmedia

ONLINE MARKETING

Online marketingOnline Marketing is, zoals het woord het eigenlijk al zegt, marketing op het internet. Online Marketing biedt veel mogelijkheden om de doelgroep te bereiken. Er komt een stukje techniek bij kijken en daarom is online marketing eigenlijk een vak apart. Marketingbureau Bengelmedia ziet Online Marketing als een kans om de doelstelling van de klant te behalen.


Op basis van de doelstelling en de doelgroep stellen we een marketingmix samen. Eigenlijk altijd staat bij een Online Marketingcampagne een website of actiepagina centraal. Hier omheen ontwikkelen we bijpassende communicatie-uitingen. Denk hierbij aan de inzet van Social Media, Bannering, SEO, Google Adwords, Video's, Content en Mailing!

 

Online marketingcampagne: van concept tot uitvoering

Wij zijn Google gecertificeerd en ontwikkelen alles in onze eigen studio in Amsterdam. Ook houden we altijd goed de voortgang van online campagnes in de gaten. Hiervoor gebruiken we verschillende tools zoals Google Analytics. Aan de hand daarvan optimaliseren we de campagnes om maximaal resultaat de behalen! Het motto voor Online Marketing is dan ook: "Meten is weten!" Om alles overzichtelijk te houden vindt u hier onder buttons met de verschillende diensten die wij leveren op het gebied van Online Marketing. Neem gerust een kijkje, dan leggen wij u alles uit!

 

 

 SOCIAL MEDIABANNERINGSEOGOOGLE ADWORDSVIDEOSCONTENTMAILING

 

 Benieuwd hoe wij jouw online marketingcampagne zouden opzetten?

 

Neem contact met ons op

 

Bekijk onze andere diensten

 

 

Bekijk cases:

 

Gerichte online marketing werkt voor De Bommel Meubelen

Klant: De Bommel Meubelen
Vraag: Ontwikkel een mediaplan, waarmee we de folder en de producten van De Bommel Meubelen onder de aandacht brengen bij de doelgroep en stimuleer bezoekers (online) aankopen te doen.
Aanpak: Elke maand worden campagnes ingezet via Facebook, Banners en Adwords om actuele acties onder de aandacht te brengen. Ook zetten we doorlopend Adwords in zodat De Bommel constant zichtbaar is bij de doelgroep.
Resultaat:

 

Iedere maand succesvolle online campagnes mét resultaat, sinds de start van de campagnes is een duidelijk groei in het aantal transacties te zien!

 

 

 

Nieuwsgierig?

Lees meer...

Hennepplaza - landelijke zichtbaarheid door uitgebreide online campagnes

Klant: Hennepplaza: grootste online platform met producten van hennep
Vraag: Hoe gaan we online campagnes inzetten om de lancering van het platform kenbaar te maken en kwalitatieve traffic naar de website te krijgen met als doel zoveel mogelijk sales te genereren via de webshop.
Aanpak: Inzet van een brede landelijke online campagne binnen een uitgebreid netwerk van advertentiekanalen om zo maximale exposure en traffic naar de site te genereren.
Resultaat:

 

Meer dan 4 miljoen views in de eerste maand, bovengemiddelde CTR's en enorm veel verkeer naar de website, waarvan een flink deel terugkerende bezoekers.

 

 

 

Nieuwsgierig?

Lees meer...

Meer naamsbekendheid én verkoop door de effectieve inzet van online campagnes

Klant: Slaapboulevard Kwakernaat
Vraag: Ontwikkel een online marketingcampagne voor 2016, die zorgt voor een toename in het aantal verkopen in de winkel en zorgt dat de naamsbekendheid in de regio wordt verhoogt.
Aanpak:

Door de inzet van Branding campagnes op Facebook en Google wordt de naamsbekendheid van Kwakernaat in de regio vergroot. Campagnes gericht op diverse merkacties stimuleren bezoekers de winkel te bezoeken.

Resultaat:

 

Een aanzienlijke groei in het aantal websitebezoekers als resultaat van de online campagnes en meer bestaande én nieuwe klanten die de showroom van Slaapboulevard Kwakernaat weten te vinden.

 

 

Nieuwsgierig?

Lees meer...

Uitdagende online campagnes voor het CHDR

Klant: CHDR
Vraag: Ontwikkel online campagnes voor verschillende onderzoeken van het CHDR. Deze campagnes moeten de doelgroep aanzetten tot aanmelden als proefpersoon voor een onderzoek.
Aanpak:

De doelgroepen voor de verschillende onderzoeken hebben we eerst nauwkeuriger gespecificeerd. Vervolgens hebben we de beste platformen uitgekozen om deze doelgroepen te bereiken.

 

Resultaat:

 

Met de juiste doelgroepselectie, media en communicatie-uiting hebben we succesvolle campagnes voor het CHDR gerealiseerd. De campagnes genereren een hoop interactie en leveren daadwerkelijk nieuwe proefpersonen op!

 

Nieuwsgierig?

Lees meer...