bengelmedia

MARKETINGCAMPAGNE

marketing campagneEen goede marketing campagne begint natuurlijk bij het bedenken van een succesvolle marketingstrategie. We kijken hierbij naar de doelstelling en de doelgroep van de klant. Vanaf de eerste brainstorm tot en met de media executie, wij zijn vanaf het begin betrokken bij het proces.

Wanneer beide partijen enthousiast zijn over de creatieve concepten, gaan wij aan de slag.

 

Marketing campagne: van creatief concept tot uitvoering

Als marketingbureau produceren we alle communicatie-uitingen in onze eigen studio. Van online banner tot volledig magazine, alles is mogelijk. We vinden het belangrijk om meerdere middelen in te zetten. Zo zorgen we voor optimaal bereik van de doelgroep! Bij de uitrol naar alle media-uitingen verzorgen wij de media inkoop. Op die manier bieden we de klant één contactpunt voor zowel marketing als media inkoop. Onze missie is geslaagd wanneer we samen tot een creatieve en professionele marketing campagne komen, die aansluit op de doestelling en doelgroep van de klant!

 

Geen omzet meer laten liggen? Wij helpen jou met je marketing campagne!

Neem contact met ons op

 

Bekijk onze andere diensten

 


Bekijk cases:

 

Indringende campagne "typisch diabetes type 1"

DT1 coverphoto

Klant: Diabetes Fonds, JDRF Nederland en Stichting DON.
Vraag: Ontwikkel een campagne om diabetes type 1 onder de aandacht de brengen.
Aanpak: Omdat er veel onduidelijkheid is over wat diabetes type 1 is, wat de verschillen zijn tussen diabetes type 1 en type 2 en wat de impact is op de patiënten en hun omgeving laten we vier personen die dagelijks te maken hebben met diabetes type 1 hun verhaal vertellen.
Resultaat:

 

Een indringende campagne die laat zien wat de impact is van diabetes type 1 op het leven van patiënten en hun omgeving.


Nieuwsgierig?

Lees meer...

Mitsubishi Motors wintercheck

Klant: Mitsubishi Motors Nederland
Vraag:

Ontwikkel een campagne rond de wintercheck gericht op Mitsubishi rijders

Aanpak: De Mitsubishi dealer is het meest geschikt om onderhoud te plegen aan jouw Mitsubishi. In de competitieve markt van universelen benadrukken wij de voordelen die onderhoud bij de merkdealer heeft. De gratis wintercheck is de aanleiding om Mitsubishi-rijders uit te nodigen om deze voordelen te ervaren.
Resultaat:

 

Een multimedia campagne gericht op Mitsubishi-rijders waarin de kennis en de betrokkenheid van de merkdealer bij de auto centraal staat: "Mitsubishi Motors past beter op uw Mitsubishi"

Nieuwsgierig?

Lees meer...

Freixenet End of Year campagne

Klant: Freixenet
Vraag:

Ontwikkel een End Of Year campagne voor het Spaanse cavamerk Freixenet. Doelstelling is brand awareness creëren en aanwezigheid van Freixenet tijdens alle relevante bubbelmomenten.

Aanpak: Middels een 4-delige miniserie met een BN’er en bloggers willen we de doelgroep aan gaan spreken en Freixenet onder de aandacht brengen.
Resultaat:

 

Doordat de afleveringen werden gedeeld op de kanalen van de bloggers hebben we een enorm bereik gerealiseerd en alle relevante bubbelmomenten onder de aandacht gebracht.

 

Nieuwsgierig?

Lees meer...

De kunst van het dirigeren

Klant: DataDogs
Vraag:

Ontwikkel een marketingcampagne waarmee we nieuwe klanten aantrekken en bestaande klanten binnen het bank- en verzekeringswezen behouden.

 

Aanpak: We hebben een integrale marketingcampagne ontwikkeld. Via online- en offline campagnes hebben we de naamsbekendheid en herkenbaarheid vergroot.
Resultaat:

 

Sinds de start van de campagne is de kwalitatieve traffic naar de website hoger, zijn de websitebezoeken langer en is DataDogs beter zichtbaar voor de doelgroep.

 

 

Nieuwsgierig?

Lees meer...

Dressed by Modehuis De Windt

Klant: Modehuis De Windt
Vraag:

Ontwikkel een communicatieconcept en marketingplan waarmee we nieuwe klanten en bestaande klanten aan ons binden.

 

Aanpak: Om beide doelgroepen te bereiken en activeren hebben we lokaal een cross-mediale campagne ingezet van traditionele tot nieuwe mediakanalen.
Resultaat:

 

De bestaande klanten blijven komen, een grote groep nieuwe klanten weet de weg naar Modehuis De Windt te vinden en de verkoopcijfers stijgen.

 

 

Nieuwsgierig?

Lees meer...