bengelmedia

FULL SERVICE MARKETING

Full service marketing bureauFull service marketing is een combinatie van de verschillende diensten die wij als full service marketing bureau aanbieden. Van online marketing tot huisstijlen, en van actiemarketing tot PR, wij hebben het in huis. We merken dat klanten op zoek zijn naar een compleet pakket aan marketingdiensten. Deze worden vervolgens vanuit één punt gecoördineerd en sluiten allemaal precies aan op elkaar en op het budget.

 

Unieke combinatie full service marketing diensten

Iedere klant heeft een unieke combinatie aan marketingdiensten nodig. De één is op zoek naar een geïntegreerde marketingcampagne terwijl de ander vooral op zoek is naar traffic naar de website! Wij hebben als full service marketing bureau dan ook geen voorkeur voor een dienst of medium. We stellen de mix aan diensten en media volledig objectief samen. Dit doen wij altijd op basis van de doelgroep en de doelstelling van de klant.

 

Meer weten over onze full service marketing diensten?

Neem contact met ons op

 

Bekijk onze andere diensten

 


Bekijk cases:

 

Een verrassend evenement voor Baume et Mercier

Klant: Baume et Mercier
Vraag: Ontwikkel een verrassend concept voor het young professional event.
Aanpak: Op basis van de wensen van Baume et Mercier hebben we een creatief concept ontwikkelt welke de young professional aanspreekt en waarmee het merk goed in de spotlight werd gezet.
Resultaat:

 

Een evenement met verrassende catering, pop-up performances als onderdeel van het decor en creatieve social media activatie middels een customized photobooth.


Nieuwsgierig?

Lees meer...

Accord: dé partner in personeel

Klant: Accord: een full-service bureau in de wereld van mensen en werk. 
Vraag:

Ontwikkel en implementeer een communicatieconcept met onze nieuwe huisstijl dat past bij de waarden. Ontwikkel daarnaast een mediaplan waarmee wij een onze nieuwe positionering kenbaar kunnen maken aan de verschillende doelgroepen.

Aanpak:

Op basis van de wensen van Accord heeft Bengelmedia een creatief communicatieconcept ontwikkeld. Hierbij heeft Bengelmedia een nieuwe missie, visie en kernwaarden opgesteld. Vervolgens heeft Bengelmedia de lead genomen om (het beeldmateriaal van o.a.) de nieuwe website vorm te geven en de complete communicatie richting alle doelgroepen op zich te nemen.

Resultaat:

 

Een nieuwe positionering met daarbij alle facetten van communicatie. Deze is volledig doorgevoerd in alle communicatie-uitingen en er zijn verschillende activaties geweest richting personeel, klant en prospect, dit zowel via online marketing als offline marketing. De eenduidige communicatie en de nieuwe pay-off 'Partners in Personeel' is hiermee succesvol gelanceerd.

Nieuwsgierig?

Lees meer...

Grote kans dat jij nu denkt aan lekker slapen...

Klant: Hästens Store Amersfoort, Hästens Store Breda, Hästens Store Haarlem en Hästens Woerden. Dit betreft allen nieuwe Hästens verkooppunten.
Vraag: Ontwikkel een compleet marketingplan met daarbij de focus op conversie. Gebaseerd op het marketingplan van Hästens en beschikbaar budget.
Aanpak: Via full service marketing het maximale rendement halen uit de blauw – witte ruit met daaraan gekoppeld alle voordelen van goed slapen. Daarbij een belangrijk focus op online marketing.
Resultaat:

De marktintroductie is geslaagd. De doelgroep weet de winkels te vinden en ook over te gaan tot aankoop van een heerlijk bed.

 

Nieuwsgierig?

Lees meer...