BM logo 2018 Tekengebied 1

ACTIEMARKETING

actiemarketingActiemarketing zorgt voor snel resultaat in korte tijd. Wij zorgen door de inzet van actiemarketing voor een boost aan de verkoop of bekendheid van een merk of product. Op deze manier worden korte termijn doelstellingen snel behaald.

 

Actiemarketing op de manier van Bengelmedia

Marketingbureau Bengelmedia heeft zo haar eigen manieren voor het inzetten van actiemarketing. Denk bijvoorbeeld aan eventmarketing, guerrilla marketing en productintroducties. Hiermee zorgen we voor aandacht en belevenis rondom een merk of product. De uitrol ontwikkelen we natuurlijk op basis van de doelstelling en de doelgroep van de klant. We bedenken een spannende online viral, ontwikkelen een online campagne met een 'call-to-action' naar een actiewebsite of zetten guerrilla marketing in. We zoeken altijd naar originele ideeën en houden de klant goed op de hoogte van ontwikkelingen en veranderingen!

 

Benieuwd hoe wij actiemarketing voor jou kunnen inzetten?

 

Neem contact met ons op


Bekijk onze andere diensten

 


Bekijk cases:

 

Actiemarketing voor een 30-jarig Jubileum

Klant: Van Beek Bedden
Vraag:

Ontwikkel een campagne rondom het Jubileum van Van Beek Bedden met als doel veel traffic naar de website én de winkel. Daarnaast een salesboost en de naamsbekendheid vergroten.

 

Aanpak: Met actiemarketing realiseren we in korte tijd veel aandacht. Door o.a. de website én de winkel om te toveren in Jubileumsfeer en verschillende campagnes in te zetten.
Resultaat:

 

Apeldoorn stond in april met rood-wit-blauw niet in het teken van Koningsdag maar van het 30-jarig Jubileum! Met veel reacties op de campagne was de verkoop hoog en waren de taartjes niet aan te slepen!


Nieuwsgierig?

Lees meer...

Oog voor bescherming

Klant: Oogfonds
Vraag: Ontwikkel een campagne waarmee wintersporters bewust worden gemaakt van goede oogbescherming tegen Uv-straling. Daarnaast dient de campagne nieuwe leads te genereren en de naamsbekendheid te vergroten.
Aanpak:

We hebben met de redactie van LINDA een online quiz ontwikkeld, waarin de belangrijkste thema’s van het Oogfonds zijn verwerkt.

 

 

Resultaat:

 

De quiz is door ruim 5.000 mensen gespeeld. Op basis van de resultaten hebben we een persbericht ontwikkeld om het belang van goede oogbescherming extra aandacht te geven.


Nieuwsgierig?

Lees meer...

De Lenteweken bij Kwakernaat

Klant: Slaapboulevard Kwakernaat
Vraag:

Ontwikkel een actiemarketing campagne rondom de lente. Waarin aandacht wordt gegeven aan de actie “lenteweken”, waarbij mensen bij aankoop van een bed korting krijgen op accessoires.

 

Aanpak:

We hebben eerst in samenspraak met Kwakernaat een actiepagina ontwikkeld. Deze pagina is de landingspagina voor de online campagnes.

 

Resultaat:

 

Meer traffic naar de website en uiteindelijk meer bezoekers naar de winkel. Wat resulteerde in meer omzet in de actieweken.

 

 


Nieuwsgierig?

Lees meer...