Bengelmedia aan de slag voor Datumprikker en LekkerParkeren

Marketingbureau Bengelmedia heeft weer twee mooie klanten mogen verwelkomen. Beide digitale platformen die je leven een stukje makkelijker maken. Datumprikker.nl heeft waarschijnlijk geen toelichting nodig en LekkerParkeren is een nieuwe en slimme parkeerapp.

Datumprikker.nl is de tool bij uitstek om familie, vrienden of zakenrelaties bij elkaar te brengen. Jaarlijks wordt de datumprikker.nl website ruim 60 miljoen keer gebruikt door 7 miljoen gebruikers. In het nieuwe jaar komt Datumprikker met een hele gave winactie, houd daarvoor hun website in de gaten. Bengelmedia denkt mee over communicatiestrategie voor deze actie en ontwerpt het concept en de uitingen in onze studio. Daarnaast verzorgt PRESSURE de pr.

Datumprikker
Lekker Parkeren

LekkerParkeren is een nieuwe app zoals alle andere parkeerapps maar dan met goedkopere tarieven. Mensen met een bezoekers-parkeervergunning bieden hun uren aan tegen een voordelig tarief waardoor jij met korting kunt parkeren. Dat betekent dus dat je met de app zowel geld kunt verdienen als besparen. De LekkerParkeren-app wordt eerst gelanceerd in Den Haag. Bengelmedia dacht ook hier mee over de aanpak en communicatie en in onze studio hebben we onder meer een flyer, poster en verschillende display-bannersets ontworpen.

Benieuwd hoe we jouw bedrijf een stap verder kunnen helpen?

Mis niks

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Dan sturen we je 4x per jaar ons nieuwste werk en gaafste cases.

Inschrijven

Even contacten

Mis niks

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Dan sturen we je 4x per jaar ons nieuwste werk en gaafste cases.

Inschrijven

Even contacten

Bekijk meer werk:

  • Nieuw werk
  • Mooi werk