bengelmedia

Priscilla over haar tijd bij PRESSURE


PriscillaAangezien ik een emotioneel persoon ben, zal ik het eerst hebben over het volgende: ‘vandaag is mijn laatste stagedag’! Ik zal mijn collega’s heel erg missen en het was een geweldige ervaring bij PRESSURE.

Je maakt op een normale werkdag alles mee, van lachen naar uitgelachen worden tot deadlinestress voor een project. De werksfeer zorgde ervoor dat je alleen maar goed werk wil afleveren en elke dag het kantoor binnen stapt met een tevreden gevoel. Ik kan mijn eerste dag nog heel goed herinneren, ik stapte binnen en wist niet wat ik moest verwachten. Van alles gaat door je heen. Gaan ze mij aardig vinden? Hoe is de werksfeer? Zal ik meer taken krijgen dan koffie inschenken? Zal het een toegevoegde waarde hebben aan mijn studie?

Ik kan nu eindelijk antwoord daarop geven, het antwoord is JA! Ik heb heel veel geleerd van mijn praktijkbegeleidster Anouk, zij had altijd een luisterend oor en ik kon te allen tijde bij haar terecht met mijn vragen. Daarnaast kreeg ik verschillende leerzame opdrachten van mijn andere collega’s. Deze ervaringen neem ik zeker mee in de toekomst en ik zal het ook toepassen tijdens het laatste jaar van mijn studie.

Bijna vergeten; en het koffiestukje is ook wel uitgekomen hoor hahaha, af en toe in de ochtend even enthousiast een kopje koffie aan mijn werkgever David brengen, maar met alle plezier. Ik wil iedereen bedanken voor deze afgelopen fantastische 5 maanden. Niet te vergeten dankjewel Anouk voor de push waardoor ik het altijd beter wilde doen!