bengelmedia

Werkwijze

werkwijze marketing bureau bengelmedia

 

Bengelmedia is het marketingbureau waar alle creatieve disciplines die tot het succes van een campagne leiden bij elkaar komen. Wij bedenken de gehele campagne en voeren deze ook uit. Bij de totstandkoming van de campagne worden een aantal stappen doorlopen. Onderstaand worden deze stappen beschreven.

Het resultaat dat een bedrijf wil bereiken staat bij ons voorop, dit legt dus gelijk de basis voor het succes van de marketingcampagne. Voor de start van een goede campagne starten wij altijd met een brainstormsessie. De basis voor deze brainstorm zijn de doelstellingen die het bedrijf wil bereiken en de doelgroep die zij willen aanspreken met deze campagne. Op basis van deze brainstormsessie wordt een uniek communicatieconcept opgesteld dat geheel aansluit op de doelstellingen en doelgroep. Dit communicatieconcept is de basis voor alle uitingen van de campagne. Daarna wordt er een jaarplanning en mediaplanning opgesteld. Zodra deze planning definitief is gaat het project over in de uitvoering, deze wordt verzorgd in de creatieve studio van Bengelmedia. Na de uitvoering gaat de campagne uiteraard live, ook nemen wij op dat moment de evaluatie uit handen, wij houden onze klanten met alle plezier op de hoogte van de vorderingen. Het traject kan natuurlijk per klant verschillen.

De gehele marketingcampagne kan aan de specialisten van marketingbureau Bengelmedia overgelaten worden. Wij zorgen voor een succesvolle marketingcampagne!

Neem contact met ons op