bengelmedia

PR

In beweging voor een MS-vrije wereld!

Klant: MoveS
Vraag: Ontwikkel een campagne waarmee het nieuwe evenement ArenA MoveS op de kaart wordt gezet en zoveel mogelijk mensen in beweging komen voor een MS-vrije wereld
Aanpak: Voor MoveS hebben we het concept rondom ArenA MoveS ontwikkeld en ondersteund bij de programmering op de dag. Daarnaast hebben we een effectieve PR strategie ontwikkeld en uitgevoerd.
Resultaat:

 

Een eerste editie met meer dan 1.000 deelnemers en €160.000 aan opbrengsten legde de basis voor een nóg succesvollere editie in 2017.

 

Nieuwsgierig?

Arena MoveSArenA MoveS; trappenlopen en bootcampen in de ArenA voor een MS-vrije wereld

Op zaterdag 9 juli 2016 kwam de hele ArenA in beweging voor een MS-vrije wereld. MoveS organiseerde die dag de eerste editie van ArenA MoveS: trappenlopen in de ArenA en bootcampen op het veld. Wij ontwikkelden een PR campagne rondom dit evenement en zorgden voor een aantrekkelijke randprogrammering met bekende DJ’s zoals Manuel&Geza en Julian Jordan.

 

Werk je in het zweet met Anna Drijver

Om zoveel mogelijk aandacht te realiseren hebben we een groot aantal BN’ers zoals Anna Drijver en Marly van der Velden bereid gekregen om teamcaptain te worden van hun eigen MoveS team. Deelnemers konden zich vooraf hiervoor inschrijven. Ook bij de media bleef dit niet onopgemerkt, onder andere Shownieuws en Telegraaf TV deden verslag van het evenement.

 

Video's

Omroep Max

Hart van Nederland

Shownieuws

 

Heb je een vraag naar aanleiding van deze case? Laat het ons hieronder weten:

 

contact gd