bengelmedia

VORMGEVING

huisstijlontwikkeling Vormgeving zorgt ervoor dat een huisstijl past bij de identiteit van jouw bedrijf. Marketingbureau Bengelmedia verzorgt geheel de huisstijlontwikkeling voor bedrijven en zorgt ervoor dat een huisstijl past bij de identiteit van jouw bedrijf. Wij verzorgen alles op het gebied van vormgeving. Denk hierbij aan het maken van een visitekaartje, het opmaken van een advertentie, het ontwerpen van een TV commercial of het ontwerpen van een complete website.

 

Vormgeving in eigen DTP studio

Dit alles produceren we in onze eigen DTP studio in Amsterdam. Samen kijken we naar welke mogelijkheden het beste aansluiten op de doelstelling en bij de doelgroep van de klant. Natuurlijk kunnen we ook bestaande huisstijlen aanpassen! We ontwikkelen dan geen compleet nieuwe huisstijl, maar frissen de bestaande huisstijl op.

 

Benieuwd wat wij voor jouw vormgeving kunnen betekenen?

 

Neem contact met ons op

 

 

Bekijk cases:

 

One happy Island!

View the embedded image gallery online at:
http://bengelmedia.nl/diensten/vormgeving#sigProIdcd24ecc1d5

Klant: Aruba Tourism Authority
Vraag: Ontwikkel een advertentie grid waarmee we ons onderscheiden in de B2B travel magazines en Aruba onder de aandacht brengen.
Aanpak: Op basis van de wensen van ATA hebben wij een drietal designs ontwikkeld, welke alle 3 het Arubagevoel weer geven en ruimte bieden voor tekst, foto’s en het logo.
Resultaat:

 

Een advertentie grid waar het zonnige, gezellige en veelzijdige Aruba naar voren komt. Aruba valt op tussen de andere adverteerders en spreekt de doelgroep op haar eigen manier aan; Aruba, One Happy Island!


Nieuwsgierig?

Lees meer...

Directing Data, een krachtige boodschap!

View the embedded image gallery online at:
http://bengelmedia.nl/diensten/vormgeving#sigProIdf2510d5711

Klant: DataDogs
Vraag: Ontwikkel een communicatieconcept waarin het onderscheidend vermogen duidelijk wordt
Aanpak:

Aan de hand van een interne analyse hebben we het onderscheidend vermogen van DataDogs geformuleerd en omgezet in een pakkende beeldtaal.

 

Resultaat:

 

DataDogs – Directing Data verwoordt kort maar krachtig waar het bedrijf voor staat: het op topniveau dirigeren van complexe datamigratie processen. Een sterk beeld ondersteunt deze boodschap.

 


Nieuwsgierig?

Lees meer...

The proof of the pudding is in the eating…

View the embedded image gallery online at:
http://bengelmedia.nl/diensten/vormgeving#sigProId05def907c7

Klant: Bakx Foods
Vraag: Ontwikkel nieuwe product concepten voor 3 lijnen van Bakx Foods. Vertaal deze concepten door naar een nieuwe website voor Bakx.
Aanpak: Om de juiste online propositie voor Bakx Foods en haar 3 concepten te creëren hebben we eerst een communicatieconcept ontwikkeld. Deze is vervolgens geïntegreerd in alle online uitingen van Bakx Foods.
Resultaat:

 

Een online zichtbaarheid die past bij de identiteit van Bakx Foods en die de nieuwe concepten de juiste uitstraling geeft!

 

 

 


Nieuwsgierig?

Lees meer...